Karadža ipak igrač Slobode

Saga o Alvinu Karadži podsjeća na pravu meksičku sapunicu. Prošle sedmice ovaj je igrač pristupio tuzlanskoj Slobodi da bi jučer pojedini bh mediji među kojima i naš portal prenijeli do tada nezvaničnu informaciju da je Karadža u posljednji tren potpisao ugovor sa sarajevskim Željezničarom.

Jutros smo iz tuzlanskog kluba tražili i zvaničnu potrdu ove informacije kao i razloge zbog kojih se Alvin u posljednji tren odlučio za Željezničar.

Na telefon nam se javio trener tuzlanskog tima, Vlatko Glavaš koji nam je rekao da će Karadža u narednoj polusezoni nositi dres Slobode.

Jučer imali dva treninga i Karadža se pojavio na oba, radio je kao pravi član Slobode. Nakon sinoćnjeg treninga pustio sam ga da ode rodno u Bugojno zbog nekih ličnih obaveza tako da je danas imao slobodan dan. Kada ste mi sinoć javili za informaciju da je Karadža potpisao za Željezničar bio sam zaista iznenađen, rekao je Vlatko Glavaš za Sportin.ba

Pojedinci rade protiv Slobode

Razgovarao sam sa Alvinom i mogu vam reći da on danas stiže u Tuzlu i da će biti igrač Slobode. Sve je to igra medija i pojedinaca koji bi voljeli da on obuče dres Željezničara, ali jedno su želje a drugo realnost i mogu slobodno reći da je to pokazatelj kako pojedinci svjesno rade protiv Slobode i ne žele nam opstanak u ligi. Očigledno da se moramo boriti i van terena ali mogu obećati da ćemo uspjeti i Sloboda neće ispasti iz lige, poručuje Glavaš.

Komentariši